Diensten

Bekijk hieronder de diensten van Roduer B.V.
Voor vragen en meer info neemt u contact via het contactformulier.

Beheer

Vastgoedbeheer zoals het hoort

RODUER Beheer ontzorgt vastgoedeigenaren op het gebied van technisch onderhoud. RODUER Beheer denkt mee aan oplossingen om overzicht te creëren en zorgt voor één aanspreekpunt voor de gebruikers van uw pand. Gewoon, vastgoedbeheer zoals het hoort. Dankzij interne expertise op het gebied van vermogensbeheer is ook het financiële aspect van het beheer van uw vastgoed bij RODUER in goede handen. Ook na ontwikkeling houdt RODUER uw object graag in beheer.

Bemiddeling

Waar iedereen achter staat

RODUER Bemiddeling adviseert vastgoedeigenaren, -beheerders en -gebruikers en bemiddelt bij conflicten. Het team van RODUER Bemiddeling bekijkt elke situatie vanuit de standpunten van alle stakeholders. Door creatief te zoeken naar oplossingen, wordt consensus bereikt en krijgt RODUER Bemiddeling alle neuzen dezelfde kant op. Ook met vragen over de potentie van vastgoed, bent u bij RODUER aan het juiste adres.

Ontwikkeling

Een creatieve blik en vooruitstrevendheid

RODUER Ontwikkeling blaast uw “vergeten” vastgoed nieuw leven in. De vraag en behoeften van de omgeving en de markt zijn hierin altijd leidend. Door projecten creatief en out-of-the-box te benaderen en dankzij jarenlange praktijkervaring, transformeert het team Van RODUER elk gebouw tot een bloeiende roos met meerwaarde voor haar omgeving.

RODUER heeft ook eigen vastgoed in ontwikkeling. Ook hiervoor wordt uitgegaan van de potentie van het vastgoed en de behoeften van de omgeving. 

In contact komen met Roduer?

Klik rechtsonder in het scherm op contact!